Hoe uw diamanten verkopen aan LD Gems?

LD Gems heeft een professioneel en ervaren team dat zich begeeft over heel Europa. Alle medewerkers staan garant voor voor een eenvoudige, snelle en betrouwbare service met het oog op winstmaximalisatie in het voordeel van de klanten.

We kopen van diamanthandelaars, juweliers, goudaankopers en pandjeshuizen. Deze diamanten verkopen we verder aan industriële klanten en Aziatische fabrikanten waarin we trachten de waarde zo hoog mogelijk te maximaliseren.

Er zijn twee mogelijkheden om uw diamanten te verkopen aan LD Gems BVBA

Optie 1 - Via een veilige koerier (FedEx)

Wij zijn al jaren vertrouwd met Fedex, een zeer veilige speler in de wereld van de diamantverzendingen.U hoeft alleen uw diamanten te verpakken en de verpakking te voorzien van een label print zodat u uw pakje gratis en volledig verzekerd verzonden kan worden. U kan ons mailen en we regelen een pick-up op uw adres of u kan het pakje ergens droppen in een erkende locatie in uw buurt.

Zodra de goederen ontvangen zijn wordt u onmiddellijk bericht en zal een collega van onze experts zich bezighouden met het schatten naar waarde en echtheid, vervolgens zal onze medewerker u ons offer communiceren. Als we het eens raken over de prijs kunnen wij u het geld nog dezelfde dag doen toekomen met een overschrijving, een bewijsje wordt dan gelijk gemaild of gefaxt.

Optie 2 - Via een afspraak tussen koper en verkoper

Ons aankoopteam reist door heel Europa. We hebben enkel de exacte info nodig omtrent de hoeveelheid van karaten van uw diamanten. Na ontvangst van deze info zal onmiddellijk een afspraak worden gemaakt om u een bezoek te brengen indien uw aanbod van diamanten de moeite loont.

Met wederzijds contact van het gemaakte offer op uw diamanten kunnen we de betaling via (o.a. overschrijving) doen zodat we de transactie onmiddellijk kunnen afronden.

Bel ons op +32 488 413 229 om uitgebreid met een medewerker van ons aankoopteam te spreken, deze persoon vult de details in en helpt u verder daar waar u nog vragen heeft.

Wenst u liever zelf langs te komen in Antwerpen? Dit kan ook na een seintje per telefoon of mail op info@ldgems.be. Een medewerker van ons wacht u op in ons kantoor.

Verkoop uw diamanten

Ontvang meteen betaling
Met ons hoofdkantoor op de Hoveniersstraat in Antwerpen, het regionale kantoor in Mumbai en kopers verspreid over heel Europa streven we ernaar de best mogelijke prijzen en diensten te bieden aan alle klanten met ons netwerk van professionale contacten.

Gecertifiëerde diamanten

Krijg de beste waarde voor uw stenen
LD Gems werkt in teamverband samen met professionele contacten over heel Europa. Wij bieden een eenvoudige, snelle doch uiterst betrouwbare service naar wens om de waarde van de diamant bij haar klanten te maximalise. Wij betalen u de beste marktprijs.

Stel een vraag

Maak een afspraak met ons
Heeft u een vraag over de verkoop van uw diamanten of als u wenst diamanten te kopen van ons, aarzel dan niet om ons te bellen of gebruik te maken van ons contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Bel ons op: +32 (0) 475 60 23 01
Dutch